Apple Nieuws Vlaanderen

Home Mac Website vergelijkt online prijzen van nieuwe Macs

Een nieuwe Mac kopen kan je aardig wat geld kosten. Je kan natuurlijk steeds terecht bij een Apple reseller of in de Online Apple Store maar als je wat op je budget wilt letten dan kan prijzen vergelijken toch de moeite lonen. Ook voor een iMac, MacBook Pro of MacBook Air.

Met die gedachte ging MacKopen.be opzoek naar de beste aanbiedingen op het internet voor Macs. Het vraagt aardig wat werk en geduld om alle prijzen te vergelijken bij de vele webshops die er intussen zijn. Vraag is of vergelijken wel de moeite loont, Apple heeft een strikt prijsbeleid, zo zal je bij officiële Apple Resellers zelden of nooit een prijsverschil optekenen.

Belangrijke prijsverschillen op iMacs

Online vergelijken loont absoluut de moeite zo blijkt. Zo kan je op het instap model iMac al meteen een voordeel doen van niet minder dan € 90. Tot zelfs € 159 korting op de Retina iMac. Dat is toch aardig wat geld uitgespaard. Toch een kleine kanttekening, bij die € 159 korting op de Retina iMac moet je rekening houden dat je een Qwerty toetsen bord krijgt meegeleverd. Alle andere modellen worden netjes met Azerty toetsenbord geleverd (of afgehaald) bij de meest gerenommeerde webshops.

En de MacBook Pro of Air?

Volgens de initiatief nemers vallen de MacBooks wat uit de boot. Er zijn zo goed als geen prijsverschillen op te tekenen, toch wil dat niet zeggen dat je je geen voordeel kan doen. Volgens MacKopen.be doen de webshops regelmatig acties rond de MacBook Pro of geven ze kortingscodes weg. “Net daarom hebben we een nieuwsbrief in het leven geroepen, zien we ergens een interessante actie dan melden we die in onze nieuwsbrief en op onze website.”

Ben je dus op zoek naar een goedkope Mac of zoek je waar je de goedkoopste iMac kan kopen dan is er maar 1 adres: MacKopen.be

Wat is jouw mening?...