Back

Angela Ahrendts officieel gestart als Senior VP Retail and Online Stores

Angela Ahrendts, voormalig CEO van Burberry, is afgelopen week gestart met haar rol binnen Apple als ‘Senior Vice President Retail and Online Stores’. Zij volgt John Browett op die amper 6 maanden bij Apple heeft gewerkt.

Het is reeds sinds eind 2013 bekend dat Ahrendts het nieuwe hoofd van Retail ging worden, maar heeft pas sinds kort haar rol als CEO van Burberry overgedragen. Haar nieuwe functie houdt in dat ze beslissingen zal nemen omtrent de strategie en uitwerking van zowel de Online Apple Store als de fysieke verkooppunten van Apple-producten. Apple is gekend voor zijn uitstekende service in Apple Stores en zal een uitdaging zijn voor Ahrendts om deze nog verder te verbeteren.

Angela Ahrendts“I am thrilled that Angela will be joining our team. She shares our values and our focus on innovation, and she places the same strong emphasis as we do on the customer experience.” – CEO Tim Cook

Ze behaalde in de Ball State University te Indiana een graad in ‘Marketing and Merchandising’. Voordat ze CEO van Burberry was, bekleedde Ahrendts de rol van Executive VP bij Liz Claiborne Inc. en voorzitter van Donna Karan International.

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...