Back

Apple zal volgende maand een wearable aankondigen samen met de nieuwe iPhones

De laatste maanden (of zelfs jaren) wordt er enorm veel gespeculeerd over een toekomstige productcategorie waarin Apple zich kan vestigen. Officiële aankondigingen bleven steeds uit, maar daardoor werden verwachtingen van het publiek alleen maar hoger. Het gaat over de categorie van wearable producten, een categorie waar concurrenten al enige tijd mee aan de slag zijn. Zo zou Apple zelf werken aan de ‘iWatch’. Een betrouwbare bron meldt dat Apple dit draagbaar apparaat eindelijk zal aankondigen in de maand september, op het evenement waar ook de iPhone 6 zal worden gelanceerd.

Vorige maand meldde John Paczkowski van de website Re/code al dat Apple van plan is om de nieuwste iPhone-modellen aan te kondigen in de loop van volgende maand. Vandaag komt daar nog een voorspelling bij die als betrouwbaar wordt aanzien. Het enorm geanticipeerde wearable product van Apple (iWatch, maar ook soms iBand genoemd) zal samen met de nieuwe iPhones worden gelanceerd in september. De laatste geruchten wijzen op 9 september als exacte datum. Het nieuwe device zal goed gebruik maken van Apple’s nieuwste technologiën en apps, zoals HealthKit (gezondheid en fitness) en HomeKit (het makkelijk bedienen van apparaten om je heen).

Re/code wist eerder al te vertellen dat Apple een evenement plant in oktober, maar dat kan nog steeds kloppen. Zo zou het bedrijf een nieuwe generatie iPads kunnen aankondigen tijdens dat tweede event. Dit zou in lijn zijn met vorige aankondigingen van de nieuwste reeks iPads. De laatste twee vonden ook plaats in oktober.

About the Author /

glen.b@hotmail.be

 fanboy - game designer - music lover - reddit addict

Wat is jouw mening?...