Apple Nieuws Vlaanderen

Home Apple iPhone 6-evenement vindt plaats op 9 september

Het nieuwe toestel van Apple, de iPhone 6, wordt nu met zekerheid op 9 september aangekondigd. Apple heeft vandaag de uitnodigingen voor dit exclusieve evenement verstuurd.

Alle media en andere genodigden kregen vandaag een uitnodiging voor Apple’s evenement. Dit zal op 9 september om 19u onze tijd plaatsvinden. Op de uitnodiging valt echter niet veel informatie terug te vinden. Enkel de datum en de zin “Wish we could say more” zijn erop te zien. De voorbije jaren lichtte Apple echter steeds een tipje van de sluier op. Dit jaar moeten we het duidelijk met minder stellen.

Hoogstwaarschijnlijk zullen op 9 september zowel een 4,7 inch als een 5,5 inch variant van de iPhone 6 aangekondigd worden. Onlangs raakte ook bekend dat de veelbesproken iWatch hier zou worden gelanceerd. De geruchten over deze wearable zijn echter schaars. De iWatch zal normaal gezien wel nauw verbonden zijn met de HealthKit van iOS8.

Wie alles over de iPhone 6 nog eens rustig wil nalezen kan dit hier doen. We hebben speciaal voor u nog eens alles op een rijtje gezet.

Wat is jouw mening?...