Back

Live blog tijdens iPhone 6 keynote

Dinsdag 9 september is dé dag voor alle iPhone-liefhebbers. Om 19u start Apple’s keynote en niet veel later zullen zij ons de nieuwste generatie iPhone voorstellen. Wij zullen jullie tijdens dit event op de hoogte houden met een live blog en enkele samenvattende artikels van de hoogtepunten.

Via deze pagina zal u aanstaande dinsdag vanaf 18u45 live kunnen volgen wat Apple tijdens het iPhone-event voorstelt. Tijdens deze keynote zal u ook enkele artikels, die de belangrijkste informatie rond elke aankondiging samenvatten, zien verschijnen op onze website. Aarzel niet om tijdens de keynote vragen te stellen in onze live blog of reacties te geven op de aankondigingen.

Tijdens de keynote in september wordt traditioneel de nieuwe generatie iPhone voorgesteld, dus die kunnen we zeker verwachten. Hierover is echter al vrij veel geweten. In dit artikel leest u een roundup van de meest belangrijke verwachtingen aangaande de iPhone 6. Er zijn ook al speculaties dat tijdens die keynote ook Apple’s wearable zal worden voorgesteld. Wat hierover al geweten is, lees je hier.

Volg ons zeker via Facebook en Twitter om de laatste nieuwtjes over deze keynote op te vangen!

About the Author /

tim@applevlaanderen.be

Senior Editor Apple Nieuws Vlaanderen - Social Media addict

Wat is jouw mening?...